Ledfal bérlés

Ledfal bérlés rendezvényekhez és eseményekre Miskolc.

Ledfal bérlés kültéri és beltéri rendezvények részére

Egy ledfal beruházás nagy költséget jelenthet aminek a megtérülése és jövedelmezősége hosszútávon érvényesül. Azonban ha nagyszabású rendezvényről van szó ahol viszont elengedhetetlen lenne a nagy tömegek megszólításához egy ilyen digitális reklámfelület akkor a legjobb megoldás az időszakos bérlés. Cégünknél lehetőség van ledfal bérlésre kültérre és beltérre egyaránt. Egyedi megoldásokkal az igényeknek megfelelően.

 

Több mint 10 éves tapasztalattal készítünk egyedi ledfalakat és üzemeltetünk országosan. Segítséget tudunk nyújtani nem csak a bérlésben de a szállításban, állványozásban, szerelésben és bontásban,  grafika elkészítésében,  üzemeltetésben is kérés esetén. Minden ami egy sikeres ledfal kampányhoz kell, egy kézből egyszerűen.

ledfal bérlés zenei rendezvényekhez és kültéri eseményekhez

Zenei rendezvényekhez

Ledfal bérlés zenei rendezvényekhez a kiváló eredményért. Óriás ledfalaink megfelelőek akár a színpadra a koncert és az előadások képi vagy videó elemei megjelenítéséhez de használhatóak külön állványon tájékoztatásra, műsorfüzet megjelenítésre,  esetlegesen a fellépők közötti időkben reklámok futtatására is. Alkalmas nagy tömegek megszólítására és a hatékony figyelemfelkeltésre.

Sport eseményekhez

Kültéri vagy beltéri sport eseményekhez is kiváló választás a ledfal. Dinamikusan váltogatható a kijelzőn lévő videó vagy képi anyag. Akár közvetlen élő videó kép megjelenítésre is alkalmas. Kompatibilis a legtöbb kamera szabvánnyal. Akár eredményjelzésre is használható vagy a mérkőzések közötti időben reklámok megjelenítésére.

sport események ledfal bérlés Miskolc
Ledfal bérlés konferenciákhoz és céges rendezvényekhez

Céges rendezvényekhez

Legyen szó egy egyszeri céges kitelepülésről vagy termékbemutatóról. A ledfal minden esetben megállja a helyét. Wi-Fi-s vezérlésének köszönhetően laptopról könnyen és egyszerűen programozható, alkalmas termékbemutatókra, diavetítésekhez, kimutatások demonstrálására. Akár mozgó animációk vagy kis videók, image filmek lejátszására is alkalmas.

Esküvőkhöz

A nagy napon is elengedhetetlen a megfelelő hangulat megteremtése a násznép részére. A ledfal segítség lehet a szertartás alatt is, vagy a lagzin videók, képek lejátszására az ifjú párról. A ledfalak ellenállnak a természeti körülményeknek így vízállóak és erős napsütésben is jól olvashatóak és messziről is kontrasztos, éles képet tud biztosítani a nagyközönség részére a tökéletes eredmény eléréséhez.

esküvőre ledfal bérlés a nagy napra is
Árajánlatot kérek
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.